Camerabeveiliging

Camerabeveiliging op maat.

Security-Systems wilt u alleen het beste van het beste bieden op het gebied van beveiligingscamera’s. Daarom heeft Security-Systems alvast een selectie gemaakt van de beveiligingscamera van de beste kwaliteit. Zo kunt u kiezen uit bewakingscamera’s van onder andere Hikvision, Dahua en Avigilon. De camera’s van deze merken zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een zeer lange levensduur.

Maar welke beveiligingscamera past nu het beste bij uw situatie?
Voor advies over de beste beveiligingscamera heeft Security-Systems een gespecialiseerd team voor u klaar staan. Dit team verzorgt teven de installatie en het in bedrijf stellen van uw beveiligingsproducten.

Beveiligingscamera kopen?

Gaat u op vakantie, de deur uit voor een boodschap of heeft u een winkelpand dat u in de gaten wilt houden tijdens sluitingstijden? Waar u ook bent u wilt zeker zijn van uw zaak. Door middel van het ophangen van bewakingscamera’s kunt u criminaliteit in en rondom uw pand voorkomen. Mocht er onverhoopt toch bij u ingebroken worden dan zorgt u er met de camera’s van Security-Systems voor dat de daders haarscherp op beeld komen te staan. Security-Systems biedt u de beste camerabeveiliging. Met de beveiligingscamera’s van Security-Systems vergroot u de veiligheid van uw eigendommen en de bewoners van uw pand. Security-Systems biedt beveiligingscamera’s voor buiten en binnen, 360° camera’s en nog veel meer. Onze specialisten adviseren u graag.

Bent u op zoek naar een specifiek compartiment uit een beveiligingscamera? Security-Systems biedt u recorders, monitoren, camera verlichting en software om uw beveiligingscamera set compleet te maken.

Live monitoring camera beveiliging.

U kunt uw bedrijf of woning in de gaten houden, waar u ook bent.
Onze livestream maakt het mogelijk om mee te kijken via tablet, smartphone en pc. Tevens kunt u hiermee de opgenomen beelden terugkijken.

Profiteer van 20% korting op een compleet camerasysteem!

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak en vraag ons naar de voorwaarden.

Uw voordelen:

  • Haarscherp HD beeld
  • Vakkundige montage
  • Uitgebreid assortiment: van low- budget tot high-end
  • 24/7 opname met bewegingsdetectie tot 1 maand digitaal terugkijken
  • Tot 1 maand digitaal terugkijken

Camerasysteem kopen?

Kies voor een beveiligingsoplossing van Security-Systems